Platforma SRCV 2020 pentru transmisii live

Clic aici pentru a accesa platforma pentru transmisiile live ale Congresului SRCV 2020. 
Datele de autentificare au fost trimise tuturor participanților înscriși pe adresa de email furnizată la înscriere.
Participanții înscriși pe loc vor primi datele de autentificare în maxim 4 ore de la înscriere (în intervalul orar 10:00 – 18:00).

Pentru Secretariatul virtual al evenimentului vă rugăm să accesați acest link.

i

PROGRAMUL CONGRESULUI SRCV 2020

Comitetul Științific al celui de-Al 4-lea Congres al Societății Române de Chirurgie Vasculară a publicat Programul Final al evenimentului și Volumul de Rezumate.

Deschide Programul  

Descarcă Programul și Volumul de rezumate (PDF) 

Download Program (EN)

CREDITE EMC

Lucrările congresului sunt creditate cu 14 ore EMC de către Colegiul Medicilor din România.

“Cursul de Ecografie Doppler carotidiană” este creditat de CMR cu 6 ore EMC.

“Cursul de Ecografie Venoasă” este creditat cu 3 ore EMC.

Dragi colegi,

Educația medicală continuă este o componentă obligatorie a profesiei noastre, iar Societatea Română de Chirurgie Vasculară (SRCV) și-a asumat această misiune, pentru și în numele membrilor săi.

Încă de anul trecut am anunţat, pentru toamna acestui an, Al IV-lea Congres SRCV. Plănuiam să ne întoarcem într-o locație devenită deja tradițională pentru evenimentele noastre – Hotelul „Ramada” din Sibiu.

Dar, în contextul actual, este aproape o certitudine că organizarea unui eveniment în format „tradiţional” va fi imposibilă în toamnă, din considerente legale şi nu numai. Nu vrem însă nici să întrerupem continuitatea evenimentelor Societăţii noastre şi nici să lăsăm acest an nefericit să ne ţină departe unii de alţii şi pe noi toţi de progresele ştiinţei în specialitatea noastră.

Am decis aşadar să organizăm online Al IV-lea Congres SRCV, în perioada 25-28 noiembrie, folosind o formulă testată deja de partenerii noştrii de la compania organizatoare, Eventer.Net. Astfel, prezentările lectorilor și simpozioanele de firmă vor fi transmise prin intermediul unei platforme de “virtual events” ce va avea funcționalități precum live sessions, expoziție medicală virtuală, Q&A, polls, chat, feed şi multe altele. Standul virtual oferă posibilitatea participanților de a intra în chat cu reprezentantul companiei dvs., precum şi posibilitatea de accesare a unei secțiuni de prezentare a companiei dvs. (inclusiv date de contact), în format text sau video.

Suntem o societate tânără, atât ca vârstă, cât mai ales ca spirit. Am crescut şi creştem cu energia specifică acestei vârste, dar şi cu sprijinul dumneavoastră, al companiilor din industria farma, care ne-aţi fost în fiecare an alături în efortul de organizare al evenimentelor noastre. Vă invit să fiţi alături de noi şi în această premieră absolută – primul Congres online al Societăţii Române de Chirurgie Vasculară!

Vă vom ține la curent folosind canalele de comunicare cu care v-ați familiarizat deja: newsletters, website-ul Societăţii (www.srcv.ro) şi website-ul evenimentelor SRCV (www.srcv-events.ro).

 

Radu Popa
Președintele Congresului și al SRCV

Mihai Ionac
Secretar general SRCV

Contul meu

Accesați oricând contul dvs. de participant la eveniment (pe baza numelui de utilizator și a parolei pe care le-ați setat la înregistrare) pentru efectuarea plăților, rezervarea cazării și trimiterea rezumatelor dvs.

Carte medicală cu 20% reducere pentru membrii SRCV!

——————–

Prin Prior Media Group 

Studenții SSCR, invitați să participe la Congresul SRCV

Societatea Studențească de Chirurgie din România, împreună cu SRCV a creat o secțiune specială pentru studenți.

Sesiunea pentru studenți înseamnă un prim contact pentru SRCV cu comunitatea de studenți interesați în chirurgie din România.

Află mai multe

Participarea la

Congresul SRCV 2020

în 2 pași simpli!

1.

Înregistrarea

Valoarea taxei de participare creste odata cu apropierea datei evenimentului, de aceea, pentru a beneficia de cel mai avantajos regim de taxa va invitam sa va inscrieti din timp.

2.

Trimiterea rezumatului

Instructiunile pentru redactarea rezumatelor sunt disponibile aici.

Este obligatoriu ca rezumatul sa fie trimis atat in romana, cat si in engleza.

Termene limită

Înregistrare

Următorul termen limită pentru înregistrare este 25 octombrie 2020 și expiră în:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

rezumate

Termenul limită (prelungit) pentru trimiterea rezumatelor este 9 noiembrie 2020 și expiră în:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

cursuri pre-eveniment

CURS DE ECOGRAFIE DOPPLER CAROTIDIANĂ

Curs online intensiv de o zi, de ecografie Doppler carotidiană, care include prezentări teoretice, prezentări de caz și numeroase quiz-uri

Cursul este adresat tuturor medicilor specialiști cât și medicilor rezidenți din specialitățile chirurgie vasculară, cardiologie, neurologie, medicină internă. Nu este nevoie de experiență în ultrasonografie carotidiană.

Cursul este organizat sub egida Societății Române de Chirurgie Vasculară și este creditat EMC.

Curs de ecografie venoasă

Noţiuni de anatomie venoasă normală * Elemente de hemodinamică venoasă normală * Tehnica de examinare: aparatură, metodologie de examinare * Ultrasonografie Doppler – aspect normal * Aspect ultrasonografic în patologie venoasă: tromboza venoasă profundă, SDR, postrombotic, tromboflebită superficială, boală varicoasă, sclerozare echoghidată a perforantelor

Cursul este organizat sub egida Societății Române de Chirurgie Vasculară și este creditat EMC.