METODE DE REZERVARE A CAZĂRII (vă rugăm să folosiţi una din cele două metode de rezervare)
1. prin completarea secţiunii “Rezervare cazare hotel” – forma de rezervare recomandată (opţiunea de rezervare este disponibilă doar după accesarea paginii personale pe baza numelui de utilizator şi a parolei stabilite la înregistrarea online)
2. prin e-mail pe adresa: contact@srcv-events.ro*
* În acest caz, vă rugăm să specificaţi în email perioada de cazare, hotelul şi tipul camerei.

Plata cazării se va face în contul Eventer.Net, nr. cont: RO34BACX0000001109460000, deschis la UniCredit Bank Iaşi, cu menţiunea “Pentru Congres SRCV – Rezervare Cazare, Hotel …”. Codul fiscal al SC EVENTER.NET SRL este RO 26964360.

Pentru achitarea taxei de participare vă recomandăm să folosiți plata online, cu cardul bancar, disponibilă în cadrul aplicației de înregistrare.

CONFIRMAREA REZERVĂRII
Rezervarea la hotel nu este valabila fără dovada plăţii cel puţin a primei nopţi de cazare. Rezervarea neînsoţită de plata este considerată nulă.

Termen limită

Termenul limită pentru rezervarea cazării este 15 august 2021 și expiră în:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

HOTEL RAMADA 4*

Adresa: Str. Emil Cioran, nr. 2, Sibiu

Hotelul Ramada Sibiu este un hotel modern de 4 stele, situat in centrul istoric al Sibiului, la 50 de metri de zona pietonala si de Piata Mare. Proprietatea ofera acces WiFi gratuit si pune la dispozitie un centru de fitness si un centru mare de conferinte.

www.ramadasibiu.ro 

Cameră single94 euro/cam./zi
Cameră dublă – 104 euro/cam./zi

Tarifele includ micul dejun, TVA si taxa locală.

 

Termenul limită pentru rezervarea cazării a expirat. Pentru informații despre eventuale disponibilități vă rugăm să ne scrieți un mesaj la adresa contact@srcv-events.ro