Dragi colegi,

Chirurgia vasculara este una dintre cele mai dinamice specialitati din medicina contemporana. Cercetarea medicala asidua care raspunde la incidenta in crestere a bolilor vasculare genereaza agenti terapeutici, metode si tehnologii noi, intr-un ritm debordant.

Pregatirea continua a chirurgilor vasculari in utilizarea acestor tehnologii devine una dintre caracteristicile profesiei noastre si reprezinta unul dintre obiectivele majore ale Societatii Române de Chirurgie Vasculara. Nici un efort nu este prea mare, daca el faciliteaza instruirea in tehnicile moderne si eficiente, care apoi sa poata fi aplicate la pacientii nostri.

In perioada 17 – 19 octombrie 2019, SRCV va invita la Iași la a doua ediție a unui eveniment alcătuit din workshopuri practice si teoretice. Designul evenimentului este o atractie in sine: in loc sa ne focusam atentia intr-o directie in una sau maxim doua sali, vom traversa impreuna circa 20 de sesiuni practice, hands-on, de 1-2 ore, in grupuri limitate ca numar.

Vom reveni cu detalii, pe masura ce ele devin certitudini.

Va asteptam la Iași!

Comitetul de organizare

PROGRAM ȘTIINȚIFIC DETALIAT

Clic aici pentru a deschide Programul științific detaliat al Workshop-urilor SRCV 2019, în format PDF.

Participarea la

SRCV Wokshops 2019

în 3 pași simpli!

1.

Înregistrarea

Valoarea taxei de participare creste odata cu apropierea datei evenimentului, de aceea, pentru a beneficia de cel mai avantajos regim de taxa va invitam sa va inscrieti din timp.

2.

Rezervarea cazării

Ca participant la eveniment puteți beneficia de tarife speciale, semnificativ reduse, la mai multe hoteluri din Iași.

Oferta de cazare este disponibila aici.

3.

Trimiterea rezumatului

Instructiunile pentru redactarea rezumatelor sunt disponibile aici.

Este obligatoriu ca rezumatul sa fie trimis atat in romana, cat si in engleza.

cursuri pre-eveniment

CURS DE ECOGRAFIE DOPPLER CAROTIDIANĂ

Curs intensiv de o zi de ecografie Doppler carotidiană, care include prezentări teoretice, demonstrații și exerciții practice pe subiecți sănătoși și pacienți. Cursanții vor avea oportunitatea să exerseze tehnica nou învățată folosind ecografe moderne, sub îndrumarea instructorilor. Partea practică se va desfășura pe ecografe GE Healthcare și Philips.

Cursul este adresat tuturor medicilor specialiști cât și medicilor rezidenți din specialitățile chirurgie vasculară, cardiologie, neurologie, medicină internă. Nu este nevoie de experiență în ultrasonografie carotidiană.

Cursul este organizat sub egida Societății Române de Chirurgie Vasculară și este creditat EMC.

CURS PRACTIC DE SUTURI VASCULARE

Cursul are ca scop prezentarea principiilor fundamentale de sutură vasculară, a instrumentarului specific vascular, a materialelor de sutură specifice chirurgie vasculare și a diferitelor tipuri de anastomoze cu indicații în diferite situații clinice.

Este un curs intensiv în care se pune accent pe dezvoltarea abilităților practice de tehnică a suturilor vasculare. Se utilizează instrumentar și material de sutură standard de chirurgie vasculară.
Exercițiile se realizează pe artere biologice proaspete și pe proteze sintetice.

Cursul este organizat sub egida Societății Române de Chirurgie Vasculară și este creditat EMC.

CURS PRACTIC DE ECOGRAFIE VENOASĂ

• Noţiuni de anatomie venoasă normală • Elemente de hemodinamică venoasă normală •Tehnica de examinare: aparatură, metodologie de examinare • Ultrasonografie Doppler – aspect normal • Aspect ultrasonografic în patologie venoasă: tromboza venoasă profundă, SDR, postrombotic, tromboflebită superficială, boală varicoasă, sclerozare echoghidată a perforantelor

Cursul este creditat EMC.

Newsletter SRCV Events

Contactează operatorul evenimentului

Adresa: Str. A. Panu nr. 13, Iasi
Tel.: 0332.40.88.00-05
E-mail: [email protected]
Website: www.eventernet.ro

10 + 14 =

Romanian Society for Vascular Surgery

The Romanian Society for Vascular Surgery - RSVS is a professional organization representing the interests of vascular surgery as a specialty in its own right and of vascular surgeons as a professional body. The vision that animates SRCV is to facilitate for vascular patients across the country access to excellence diagnostic and therapeutic services, comparable to those of any country in the European Union. As such, RSVS mission is to support all the necessary steps to implement in all specialized units the protocols and diagnostic and therapeutic methods currently accepted in Europe.

www.srcv-events.ro will host all events RSVS will organize in order to fulfill its vision..

SRCV Events Archive: