METODE DE REZERVARE A CAZĂRII (vă rugăm să folosiţi una din cele două metode de rezervare)
1. prin completarea secţiunii “Rezervare cazare hotel” – forma de rezervare recomandată (opţiunea de rezervare este disponibilă doar după accesarea paginii personale pe baza numelui de utilizator şi a parolei stabilite la înregistrarea online)
2. prin e-mail pe adresa: [email protected]*
* În acest caz, vă rugăm să specificaţi în email perioada de cazare, hotelul şi tipul camerei.

Plata cazării se va face în contul Eventer.Net, nr. cont: RO34BACX0000001109460000, deschis la UniCredit Bank Iaşi, cu menţiunea “Pentru Congres SRCV – Rezervare Cazare, Hotel …”. Codul fiscal al SC EVENTER.NET SRL este RO 26964360.

Pentru achitarea cazării vă recomandăm să folosiți plata online, cu cardul bancar, disponibilă în cadrul aplicației de înregistrare.

CONFIRMAREA REZERVĂRII
Rezervarea la hotel nu este valabilă fără dovada plăţii pentru întreaga perioadă de cazare rezervată. Rezervarea neînsoţită de plata este considerată nulă.

Termen limită

Termenul limită pentru rezervarea cazării este 15 august 2022 și expiră în:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Opțiuni de cazare

HOTEL RAMADA SIBIU 4*

Adresa: Sibiu, str. Emil Cioran nr. 2, 550025

Hotelul Ramada Sibiu este un hotel modern de 4 stele, situat in centrul istoric al Sibiului, la 50 de metri de zona pietonala si de Piata Mare. Proprietatea ofera acces WiFi gratuit si pune la dispozitie un centru de fitness si un centru mare de conferinte.

Hotelul Ramada Sibiu are un lift cu vedere panoramica la Centrul Vechi. De asemenea, acest hotel elegant include Restaurantul Atrium si 2 baruri cochete. In fiecare dimineata, oaspetii pot savura un mic dejun variat tip bufet.

La cerere, hotelul ofera serviciu de transfer de la/la Aeroportul International Sibiu. Alternativ, oaspetii pot ajunge la aeroport in 30 minute cu mijloacele de transport in comun.

Hotelul se afla la 2 minute de mers pe jos de Teatrul National Radu Stanca si la doar 5 minute de Catedrala Sfanta Treime, Podul Minciunilor si Muzeul de Istorie. Faimosul Muzeu Bruckenthal este situat la o plimbare de 10 minute de proprietate.

Check-in: Incepand cu ora 15:00 
Check-out: Pana la ora 12:00

Cameră single94 euro/cam./zi
Cameră dublă – 104 euro/cam./zi

Tarifele includ taxa locală, mic dejun şi TVA.

GOLDEN TULIP ANA TOWER SIBIU 4*

Adresa: Str. Școala de Înot 2, Sibiu 550005

Hotelul Golden Tulip Ana Tower Sibiu înseamnă lux, stil și intimitate. Hotelul oferă cazare în camere spațioase, Wi-Fi gratuit, decoratiuni în stil avangardist, cu un amestec fin de textură clasică, lemn și sticlă. Covorul este extrem de confortabil iar izolarea buna in camere ofera intimitate.

Check-in: Incepand cu ora 14:00
Check-out: Pana la ora 12:00

Cameră single80 euro/cam./zi
Cameră dublă – 100 euro/cam./zi

Tarifele includ micul dejun şi TVA.

MYCONTINENTAL SIBIU 3*

Adresa: Calea Dumbrăvii 2-4, Sibiu 

Renovated in 2021, the MyContinental is a 3-star hotel in Sibiu that welcomes its guests in rooms and apartments that are modernly equipped and decorated in relaxing and attractive colours. The hotel benefits from an excellent positioning and is well correlated with the pedestrian and central area of ​​Sibiu.

Check-in: Incepand cu ora 15:00
Check-out: Până la ora 12:00

Cameră single46 euro/cam./zi
Cameră dublă – 52 euro/cam./zi

Tarifele includ micul dejun, TVA și taxa locală.