Termene limită

Deadline înscriere participanți activi (cu lucrare): 9 noiembrie

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Deadline înscriere participanți pasivi (fără lucrare): 20 noiembrie

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Societatea Studențească de Chirurgie din România, împreună cu SRCV a creat o secțiune specială pentru studenți. Sesiunea pentru studenți înseamnă un prim contact pentru SRCV cu comunitatea de studenți interesați în chirurgie din România.

Astfel, orice student doritor de a scrie o lucrare pe tema chirurgiei vasculare va putea să o prezinte în cadrul acestui eveniment. De asemenea, aveți posibilitatea de a vă înscrie și ca participanți pasivi! Participarea pentru studenți va fi în totalitate gratuită, atât pentru conferința cât și pentru oricare dintre cele două cursuri.

Pentru a vă înregistra va trebui să accesați secțiune de înscrieri de pe website-ul congresului: http://srcv.eventernet.ro/srcv/event/registration

În cazul în care doriți să participați ca membrii activi, după ce v-ați înscris, va trebui să trimiteți numele, prenumele și tema proiectului vostru, la adresa de e-mail: [email protected]!

În ceea ce privește lucrarea, aceasta va fi de tip oral!

Detalii lucrare:

  • Slide-urile trebuie redactate în limba engleză, însă prezentarea va putea fi susținută în limba română sau engleză, la alegere;
  • Pentru prezentare se vor acorda 7 minute + 3 minute pentru întrebări.

 

Deadline înscrieri activi: 09.11.2020

Deadline înscrieri pasivi: 20.11.2020

 

Ca ultimă mențiune, pentru participanții pasivi se va elibera o diplomă de participare standard, și o diplomă pentru fiecare curs absolvit. Iar pentru cei activi, se va elibera o diplomă adițională, în care se menționează lucrarea/lucrările susținute.

Pentru orice alte informații nu ezitați să contactați filiala SSCR Timișoara ce mediază îndeaproape colaborarea: [email protected] sau pe noi: [email protected]!