ramadasbLocalizat in centrul Sibiului, Hotel Ramada**** isi asteapta oaspetii cu facilitati la standarde internationale si servicii de inalta calitate, fiind unul din cele mai apreciate complexuri de cazare din Sibiu. Hotelul Ramada Sibiu este situat la 5,6 km de Aeroportul International Sibiu si la 50 de metri de zona pietonală și de Piața Mare.

Dotarile moderne, arhitectura si finisajele inedite, personalul amabil si calificat precum si confortul asigurat de multiplele posibilitati de agrement recomanda unitatea oricarui turist. Toate camerele complexului sunt echipate cu baie proprie cu uscator de par, LCD, telefon cu linie internationala, minibar, seif, internet gratuit, detectoare de fum si sistem de climatizare, accesul facandu-se pe baza de cartela magnetica.

Dincolo de aceste spatii, complexul detine un centrul de afaceri dotat la standarde internationale, un restaurant ce serveste preparate delicioase si doua baruri elegante ce se ridica la inaltimea celor 4 stele ale unitatii. Cat priveste posibilitatile de relaxare, Hotel Ramada detine un salon de coafura si infrumusetare si un centru de fitness cu sauna, masaj si solar.

Repere

– la doar 7 minute de Aeroportul International Sibiu

– ofera un lift panoramic cu vedere la centrul vechi

– restaurant cu decor modern si atractiv ce ofera specialitati delicioase din bucataria traditionala si internationala

– Centrul Wellness al hotelului dispune de sala de fitness “AtlassGym”, salon de masaj, sala de aerobic si sauna

– cinci sali de conferinta flexibile